...siger nogle af kunderne

Nogle af kunderne gennem tiden:

Vejle Kommune, Fagbladet Modus, ErhvervsAvisen SYD, Danmarks Kirketjenerforening, Haderslev Stift, Ostebørsen, Blå Kors, Fredericia Kommune, Ugeavisen Elbobladet, fredericiaC.dk, Danske Bank  personaleblad, SchoolMagazine, Kirkeavisen Udfordringen, KFUM’s Sociale Arbejde, Maskin og Materiel Magasinet, Køkkenforum, Kolding Storcenter, Blue Water Shipping, inco Danmark, ProPrint, Kirkeligt Medieakademi, Hannerup Park, Danske Slagtermestre, De Hvide Svaner Camping, Socialt Udviklingscenter SUS, ÆldreSagen, Syddanske Medier, Odense Ugeavis, Den Braven, AMU Syd, AMU Fyn, Højmark Rejser, SP3, Berlingske Medier, Kolding Bytømrer.

Give Ugeavis, erhvervplus.dk,

”Vi har gennem et par år brugt Michael Tungelund til at skrive artikler til vores eget magasin Erhvervsnyt. Michael var yderst professionel og god til at portrættere vores medlemsvirksomheder. Artiklerne var altid lige i øjet og Michael formåede at beskrive virksomhederne på en levende måde uden, at det faglige gik tabt. Vi var yderst tilfredse med samarbejdet.”  Heidi Petersen, koordinator, Middelfart Erhvervscenter.


Vi har i lidt mere end et år brugt freelancer Michael Tungelund. Han har leveret både artikler og fotos til vores avis, og hver gang har kvaliteten været i top. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Tungelund, der altid får leveret det aftalte til aftalt tid. Tungelund har i løbet af året både omsat redaktionens ideer til solide, færdige produkter, men han har også formået at tænke selvstændigt og kreativt, når der var behov for dette. Tak for en super indsats.

Jacob Hove, lokalredaktør, Lokalavisen Vejle.


Michael Tungelund stod i perioden fra 2011 til 2016 for det grafiske layout samt det journalistiske og fotografiske indhold af Danmarks Kirketjenerforenings medlemsblad, der udkommer i et oplæg på 800 eksemplarer. Et professionelt og gensidigt frugtbart samarbejde, der var med til at udvikle og nytænke bladet såvel på den journalistiske profil med aktuelle rapportager og medlemshistorier som på bladets udseende, der i perioden fik et tiltrængt løft til et blad med et klart fokus på foreningens medlemmer og menneskerne bag. Vi har haft et godt, kompetent og professionelt samarbejde med freelancejournalist Michael Tungelund og kan kun give hans arbejde og ydelser inden for såvel journalistik som fotoproduktion de varmeste anbefalinger. Hans Henrik Christensen, Danmarks Kirketjenerforening.